2018-02-21

Njoftim për mbledhjen e rradhës së Këshillit të Bashkisë Tropojë

Mbledhje e Këshillit të Bashkisë Tropojë datë 22.10.2018 ora 11:00      
2018-02-15

Lista e verifikimit paraprak në kategorinë ekzekutive

Lista e verifikimit paraprak ne kategorinë ekzekutive
2018-02-14

Bashkia Tropojë ka ngritur këndin e BE-së ku qytetarët mund të informohen për politikat dhe institucionet e Bashkimit Europian

2018-02-12

Njoftime

1. Lista e verifikimit  paraprak per ngritje ne detyrë kategoria e ulet drejtuse 2. Lista e verifikimit  paraprak e pranimit ne kadegorine  ekzekutive
2018-02-06

Njoftime

1.Njoftim për verifikim paraprak në kadegorinë e ulët drejtuese 2.Njoftim për verifikim paraprak në kadegorinë ekzekutive
2018-01-24

Hapet thirrja e parë për Projekt Propozime e Programit ReLOaD

Regional Programme on Local Democracy in the Western Balkans (ReLOaD) PAKETA E DOKUMENTAVE TË APLIKIMIT Versioni Elektronik i Paketës së Aplikimit  
2018-01-23

Njoftim për Mbledhjen e Rradhës së Këshillit të Bashkisë

  Njoftim për Mbledhje të Këshillit të Bashkisë datë 25.01.2018, ora 11:00
2018-01-23

Shpallje për Vende të Lira Pune

Inspektor Mjedisit dhe Kontrollit të Territorit Kryeinspektor i Sektorit Mjedisit e Kontrollit Territorit Pergjegjes i Sektorit Juridik Pergjegjes Sektori i Tatim Taksave Pergjegjes Sektori i Zhvillimit […]
2018-01-22

THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE

THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE NË PROGRAMIN RAJONAL PËR DEMOKRACINË LOKALE NË BALLKANIN PERËNDIMOR           […]
2017-12-13

Njoftim për mbledhjen e rradhës së Këshillit të Bashkisë Tropojë

 Njoftim për mbledhjen e rradhës së Këshillit të Bashkisë Tropojë 15.12.2017
2017-11-23

Përfaqësuesi i Avokatit të Popullit në Zyrën Rajonale Kukës, Takim në Bashkinë Tropojë

2017-11-20

Njoftim për kalim pronësie

Njoftim per kalim pronesie te banesave te ndertuara para 10.08.1991
2017-11-10

Lista e Rezultateve Paraprake te Konkurimit

Lista e Rezultateve Paraprake te Konkurimit
2017-11-10

Njoftim Fituesi

Njoftim Fituesi
2017-10-26

PËRURIMI I SHTATORES SË DËSHMORIT TË KOMBIT DHE HEROIT TË DEMOKRACISE AZEM HAJDARI