2020-01-10

Informacion rreth Website

Bashkqytetare te Tropojes! Per disa aresye teknike faqja zyrtare e Bashkise Tropoje nuk ka funksionuar. Ju bej me dije se kjo faqe gjate gjithe mandatit tim […]
2023-01-27

Qendra e interpretimit të peisazhit ADRILINK Valbonë Shqiperi

2022-12-07

Permbyllet me sukses projekti “Youth Grow in EU perspective” i financuar nga Programi Europe for Citizen

Përfundoi me sukses projekti i binjakëzimit “Rinia rritet në perspektivën e BE- së” i cili ka filluar me 01/04/2021 dhe perfundoi me 20/11/2022, projekt I financuar […]
2022-11-14

Njoftim për dëgjesë publike

2022-08-30

Njoftim për dëgjesë publike

2022-08-12

Njoftim për dëgjesë publike

2022-07-28

Njoftim per vende te lira pune

2022-06-24

NJOFTIM – Mbledhja e rradhës së Keshillit Bashkiak

2022-06-13

Njoftim për dëgjesë publike

2022-06-07

Hapja e Sezonit Turistik Valbone 2022

2022-06-03

Njoftim për dëgjesë publike

2022-05-30

NJOFTIM – Mbledhja e rradhës së Keshillit Bashkiak

2022-02-02

Njoftim për dëgjese publike (Projekti i tregut të qytetit)

2022-01-19

Njoftim

Njoftim per konsultim me grupet e interesit,diten e hene me dt 24.01.2022 ora 14.00 ne Ministrine e Mjedisit dhe Turizmit Tirane zhvillohet konsulta per rishikimin e […]
2021-12-13

Njoftim

Bashkia Tropojë publikon listen paraprake te pronave, pasuri te paluajtshme te ish-Komunes LLugaj,miratuar ne vendimin e Keshillit te Ministrave Nr.295 date 28.04.2010.
2021-12-09

Dëgjesë Publike

Sot me date 09.12.2021 u mbajt degjesa publike ne kuadrin e rishikimit te dokumentit te planit te pergjithshem vendor.