2024-03-05

Njoftim për dëgjesë publike

Per shkak qe data 15.03.2024 eshte shpallur dite pushimi, degjesa do te mbahet me date 18.03.2024 ne oren 11:00 ne sallen e Keshillit Bashkiak.Rekomandimet mund ti […]
2024-02-09

Njoftim për dëgjesë publike

Rekomandimet mund ti dergoni ne emailin: [email protected] deri ne daten 21.02.2024Materialet: https://tropoje.gov.al/storage/2024/02/projektakt-per-parkimet.pdf
2024-01-31

Njoftim

2023-12-14

Mbrojmë mjedisin dhe përmisojmë komunitetin

2023-12-11

Njoftim për dëgjesë publike

2023-11-13

Njoftim për dëgjesë publike

2023-11-09

Njoftim

2023-10-27

Bëj një kërkesë.Merr një nismë.Raporto një problematikë.Plotëso sondazhin e konsultimit të buxhetit.Këto dhe shumë të tjera, i gjeni në faqen e internetit të këshillit Bashkiak.

2023-10-18

Njoftim për aktivitet

2023-10-06

Njoftim për dëgjesë publike

2023-10-06

Njoftim për dëgjesë publike

2023-09-29

NJOFTIM – Mbledhja e Këshillit Bashkiak

2023-09-20

Njoftim Aktiviteti

2023-09-07

“Dita e Rinisë” në kuadër të projektit ATY4M

Në ditën Ndërkombëtare të Rinisë, 12 Gusht 2023 dhe në kuadër të projektit “Active Tropoja Youths for our Municipality”, të rinjtë aktiv të Tropojës ndërmorën një […]
2023-09-07

“Kamp Veror” me të rinjtë e Bashkisë Tropojë në kuadër të projektit ATY4M

Shoqata “Udhëtim i Lirë – Liberi di Viaggiare” dhe Bashkia Tropojë zhvilluan së bashku në Tropojë, aktivitetin e Kampit Veror 5-ditor, kushtuar të rinjve përfaqësues të […]