2023-06-21

Aktiviteti “Peer to Peer” me të rinjtë e Bashkisë Tropojë

Bashkia Tropojë dhe shoqata “Udhëtim i Lirë- Liberi do viaggiare” zhvilluan së bashku në Tropojë në datat 13-15 prill 2023, aktivitetin e radhës “Peer to Peer”, […]
2023-06-21

Trajnim 3-ditor me përfaqësues të KVR të Bashkisë Tropojë

Në kuadër të projektit ” Active Tropoja Youths for our Municipality “, ku shoqata Udhetimi i Lire-Liberi di Viaggiare është partnere e këtij projekti në bashkëpunim […]
2023-06-21

Active Tropoja Youths for our Municipality

Me të rinjtë e Bashkisë Tropojë, me pjesëmarrjen e Kryetarit të Bashkisë z.Rexhë Byberi, z. Elton Stafa drejtor i projektit #BEpërBashkitë zhvilluam takimin e parë zyrtar […]