Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Shkarko

Te kaluara

Regjistri i realizimeve të prokurimit publik per vitin 2016

Autoriteti Kontraktor BASHKIA TROPOJE

 

 

Objekti i prokurimit  Fondi Limit (pa TVSH) Vlera e kontratës (me TVSH) Lloji i procedurës së prokurimit Koha e zhvillimit të procedurës Operatori ekonomik i kontraktuar
Ndërtim Shpatulla Ure dhe Sistemim shtrati Lumit Tropoje 3 749 981 3 299 164 Kerkese  per propozime 04.02.2016 JV Halili-1 & Ergi
Blerje karburant Dizel D1 per automjete per nevoja te Bashkise  Tropoje 7 316 667 8 780 000 Kerkese per propozime 25.02.2016  Halili-1
Rikonstruksion i shkolles se mesme “Matosh Uka”, Fierze 1 364 493 1 629 978 Me negocim pa shpallje (shtese kont.) 03.03.2016 JV Halili-1 & Ergi
Blerje artikuj ushqimore per kopshtet, çerdhen dhe sektorin e sherbimeve te Bashkise Bajram Curri 228 600 228 600 Me negocim pa shpallje (shtese kont.) 03.03.2016 NNazmi Murati
Rikonstruksion kanali ujites Vigi Vakes – Cerrnice 1 666 667 1 958 912 Kerkese per propozime 04.03.2016 Vllaznimi
Mirembajtje rruga e bjeshkes, seg. Kucane – Perlinat e Bardha 3 750 000 4 264 001 Kerkese per propozime 23.03.2016 JV Halili-1 & Ergi
Ndërtim Shpatulla Ure dhe Sistemim shtrati Lumit Tropoje 549 652 659 582 Me negocim pa shpallje (shtese kont.) 31.03.2016 JV Halili-1 & Ergi
Për efiçencën e energjisë për pallatin nr.2, Rr. Mic Sokoli,  Lagje Dardania 8 490 852 9 585 149 Kerkese per propozime 21.04.2016 JV Halili-1 & Shqiponja
Blerje karburanti 2466667 2960000 Kerkese propozime 24.04.2014 Halili-1
Sistemim – Asfaltim Lagjia ”28 Gushti”, Bajram Curri 15 833 333 18 562 476 E hapur 26.04.2016 Florida
Skema ujitese me rezervuarin Vlad (Ujitja me rezervuarin Vlad) – (Rehabilitim i pjesshem) 22 366 056 26 822 772 E hapur 25.04.2016 Vllaznimi
Ujesjellesi i jashtem i fshatit Tropoje e Vjeter dhe rrethinat, rrethi Tropoje 15 833 333 18 314 108 E hapur 24.04.2016 Halili & Ergi
Rikualifikim urban i qëndrës së qytetit B.Curri (lagje “28 Gushti”) dhe ndërtim i tregut të punimeve artizanale”, Bashkia Tropoje 13 738 804 16 437 902 E hapur 03.08.2016 Junik & Trajler
Rehabilitim i Shëtitores së qytetit Bajram Curri 124 391 926 114 949 590 E hapur 22.08.2016 Shpresa-Al
Mirembajtje rruge bjeshke Bashkia Tropoje 5 833 333 4 833 863 Kerkese propozime 14.10.2016 JV “Shendelli sh p k & Halili 1 sh p k”
Rikualifikim urban i sheshit “Azem Hajdari 11 891 271 9 587 058 Kerkese propozime 14.10.2016 Florida
Ure kembesore Curraj Eper 1 916 667 1 666 262 Kerkese propozime 18.10.2016 Halili 1