September 11, 2018

Njoftim per verifikim paraprak

Verifikim paraprak ne kategorine e ulet dhe te mesme drejtues per Pergjegjes i Sektorit te Pronave dhe Hartografise Verifikim paraprak pranim ne kategorine Ekzekutive per Specialist […]
September 4, 2018

Njoftime për verifikim paraprak për lëvizje paralele në kategorinë e ulët, e mesme dhe ekzekutive

Njoftim verifikim paraprak për lëvizjen paralele ne kateg. e ulët dhe të mesme drejtues Njoftim verifikim paraprak për lëvizjen paralele ne kateg. e ulët dhe të […]
August 27, 2018

Njoftim për vende të lira pune

Shpallje per konkurs ngritje ne detyre kryeinspektor i mjedisit dhe kontrollit te territorit Shpallje per konkurs ngritje ne detyre pergjegjesi sektorit te pronave Shpallje per konkurs […]
July 13, 2018

Thirrje për aplikime – Shkollë verore 1-8 Gusht 2018 në Parkun Kombëtar të Luginës së Valbonës

Per me shume informacion klikoni linkun me poshte: http://albanian-alps.al/en/in-the-media/685-call-for-appications-summer-school-1-8-august-2018-at-valbona-valley-national-park-2  
July 13, 2018

Njoftim për trajnime profesionale në Valbonë

Në mbështetje të zhvillimit të Turizmit në Luginën e Valbonës, Fondacioni Mary Ward Loreto financon trajnimet  në 4 (kater) disiplina: kamariere, banakiere, ndihmës kuzhinier dhe sanitare […]
July 6, 2018

Programi suedez “Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri” takim në Bashkinë Tropojë

Programi suedez “Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri”  me date 28.06.2018 mbajti një takim të frytshëm në Bashkinë Tropojë. Ky Program përfshin  rritjen e bashkëpunimit […]
May 21, 2018

Njoftime

DEGJESE PUBLIKE TROPOJE
May 21, 2018

Njoftime

DEGJESE PUBLIKE TROPOJE – shoqeri civie
May 21, 2018

Njoftime

Lista e verifikimit paraprak per pranimet ne sherbimin civil ne kategorinë ekzekutive .
April 27, 2018

Njoftime

Lista e verifikuar per plevizje paralele ne kategorinë ekzekutive.
April 5, 2018

Njoftime

Shpallje për levizje paralele dhe  pranim në shërbimin civil kategoria ekzekutive
April 4, 2018

Njoftime

Liste e renditjes se projekt propozimeve Bashkia Tropoje
April 4, 2018

Njoftime

Njoftim Fituesi kategoria ekzekutive 30.03.2018
April 4, 2018

Njoftime

Njoftim Fituesi kategoria ekzekutive 30.03.2018
April 3, 2018

Njoftime

Njoftim Fituesi kategoria ekzekutive 30.03.2018