2019-02-18

Njoftim i verifikimit paraprak per levizjen paralele ne kategorine e ekzekutive per shpalljet e dt.04.02.2019

2019-02-18

Njoftim i verifikimit paraprak per levizjen paralele ne kategorine e ulet e te mesme drejtuese per shpalljet e dt.04.02.2019

2019-02-13

Shtojcat per publikim Thirrja II – 2019 ReLOaD Tropoje

2019-02-11

Thirrja publike per perfaqesuesin e OSHC-ve ne Komisionin e Vleresimit

2018-12-20

Skema Pilote Rajonale e Granteve

Kopeshti nr.2 ndodhet ne qytetin Bajram Curri, Lagje “Dardania”.Ky objekti eshte me 2 kate dhe ka 4  grupe me femijet. Ai eshte i ndertuar dhe i […]
2018-12-13

Dokumentacioni që duhet të paraqesë familja përfituese për bonus strehimi

2018-12-13

Njoftim për mbledhjen e Këshillit të Bashkisë Tropojë

2018-10-17

Dëgjesë Publike mbi Paketën Fiskale 2019

Degjese Publike mbi Draft-Paketen Fiskale 2019
2018-09-11

Njoftim per verifikim paraprak

Verifikim paraprak ne kategorine e ulet dhe te mesme drejtues per Pergjegjes i Sektorit te Pronave dhe Hartografise Verifikim paraprak pranim ne kategorine Ekzekutive per Specialist […]
2018-09-04

Njoftime për verifikim paraprak për lëvizje paralele në kategorinë e ulët, e mesme dhe ekzekutive

Njoftim verifikim paraprak për lëvizjen paralele ne kateg. e ulët dhe të mesme drejtues Njoftim verifikim paraprak për lëvizjen paralele ne kateg. e ulët dhe të […]
2018-08-27

Njoftim për vende të lira pune

Shpallje per konkurs ngritje ne detyre kryeinspektor i mjedisit dhe kontrollit te territorit Shpallje per konkurs ngritje ne detyre pergjegjesi sektorit te pronave Shpallje per konkurs […]
2018-07-13

Thirrje për aplikime – Shkollë verore 1-8 Gusht 2018 në Parkun Kombëtar të Luginës së Valbonës

Per me shume informacion klikoni linkun me poshte: http://albanian-alps.al/en/in-the-media/685-call-for-appications-summer-school-1-8-august-2018-at-valbona-valley-national-park-2  
2018-07-13

Njoftim për trajnime profesionale në Valbonë

Në mbështetje të zhvillimit të Turizmit në Luginën e Valbonës, Fondacioni Mary Ward Loreto financon trajnimet  në 4 (kater) disiplina: kamariere, banakiere, ndihmës kuzhinier dhe sanitare […]
2018-07-06

Programi suedez “Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri” takim në Bashkinë Tropojë

Programi suedez “Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri”  me date 28.06.2018 mbajti një takim të frytshëm në Bashkinë Tropojë. Ky Program përfshin  rritjen e bashkëpunimit […]
2018-05-21

Njoftime

DEGJESE PUBLIKE TROPOJE