“Dita e Rinisë” në kuadër të projektit ATY4M

Në ditën Ndërkombëtare të Rinisë, 12 Gusht 2023 dhe në kuadër të projektit “Active Tropoja Youths for our Municipality”, të rinjtë aktiv të Tropojës ndërmorën një nismë, duke shënjuar shtegun e liqenit të Xhemes në luginën e Valbonës.

Ky shteg është një pikë turistike për të gjithë vizitorët vendas dhe të huaj, të cilët nëpërmjet shenjave sinjalistike do të mund të jetë më e lehtë rruga drejt këtij lumi mbresëlënës.

Ky aktivitet, u bë i mundur nga Shoqata “Udhëtim i Lirë- Liberi di viaggiare” në bashkëpunim me Bashkinë Tropojë, i financuar nga Bashkimi Evropian nëpërmjet projektit EU4Municipalities dhe që zbatohet nga NALAS.

Gjithmonë do të jemi mbështetje dhe zë i fuqishëm për zhvillimin e potencialeve dhe vlerave rinore.