2020-01-21

Njoftim për mbledhjen e radhës se Këshillit të Bashkisë Tropojë

2020-01-17

Reagim i detyruar!

Aspak per replike pasi qe nuk meritojne komentin as repliken fletushka bastarde politike si “Syri.net” dhe furnizuesit e saj medioker ne Tropoje por per hir te […]
2020-01-10

Informacion rreth Website

Bashkqytetare te Tropojes! Per disa aresye teknike faqja zyrtare e Bashkise Tropoje nuk ka funksionuar. Ju bej me dije se kjo faqe gjate gjithe mandatit tim […]
2019-12-20

Lista e dokumentacionit që duhet të paraqesin familjet përfituese për tu strehuar sipas programit social të strehimit

2019-12-03

Guida Shpellat Tropojë

2019-12-03

Fletepalosje

2019-10-28

Njoftim për mbledhjen e rradhës së Keshillit të Bashkisë Tropojë

2019-10-22

Panairi “Study in Europe” në Tiranë

2019-09-23

Ftesë Pjesëmarrje

2019-08-31

Qytetit të Tropojës iu kthye normaliteti përsa i përket pastrimit të mbetjeve urbane

Kryetari i bashkisë Tropojë Byberi shprehet se sapo mori detyrën bëri publike gjendjen e rëndë dhe të papranueshme të pastërtisë dhe rregullit publik në qytet. “Të […]
2019-06-19

Verifikim Paraprak

2019-05-30

Shpallje

2019-05-30

Njoftim Fituesi

2019-05-13

Mbi rezultatet e komisionit te vleresimit/Thirrja e dyte ReLOaD

2019-05-13

Lista e verifikuar per ngritje ne detyre kategoria e ulet e mesme drejtuese