2023-06-29

NJOFTIM – Mbledhja e Këshillit Bashkiak

2023-06-07

Njoftim

Sot me datë 07.06.2023, nën drejtimin e Kryetarit të Bashkisë u mblodh Taks-Forca Ndërinstitucionale për sezonin Turistik veror 2023 në Bashkinë Tropojë.
2023-05-31

Njoftim

Data: E diel, 4 qershorOra: 10:00Vendndodhja: Pedonalia perballe muzeut
2023-05-11

Njoftim

Bashkia Tropoje shpall garen e hapur per te gjithe subjektet juridike-fizike qe operojne ne fushen e transportit.
2023-04-21

Njoftim për dëgjesë publike

2023-04-18

Njoftim

PËR CAKTIMIN E VENDEVE PUBLIKE NË TERRITORIN E BASHKISË TROPOJËPËR AFISHIMIN E MATERIALEVE PROPAGANDISTIKE STATIKE NGASUBJEKTET ZGJEDHORE.
2023-01-27

Qendra e interpretimit të peisazhit ADRILINK Valbonë Shqiperi

2022-12-07

Permbyllet me sukses projekti “Youth Grow in EU perspective” i financuar nga Programi Europe for Citizen

Përfundoi me sukses projekti i binjakëzimit “Rinia rritet në perspektivën e BE- së” i cili ka filluar me 01/04/2021 dhe perfundoi me 20/11/2022, projekt I financuar […]
2022-11-14

Njoftim për dëgjesë publike

2022-08-30

Njoftim për dëgjesë publike

2022-08-12

Njoftim për dëgjesë publike

2022-07-28

Njoftim per vende te lira pune

2022-06-24

NJOFTIM – Mbledhja e rradhës së Keshillit Bashkiak

2022-06-13

Njoftim për dëgjesë publike

2022-06-07

Hapja e Sezonit Turistik Valbone 2022