October 5, 2017

Sistemi i Integruar i Menaxhimit të Mbetjeve

Njoftim i shkurter per projektin Përshkrimi i projektit  
October 10, 2017

VKB Nr.79 Datë 27.09.2017 Ndihma Ekonomike Nja Bajram Curri

Vendim Shtator Qytet
October 13, 2017

Lista e verifikuar në kategorinë ekzekutive për shpalljet e datës 08.09.2017

Lista e verifikuar e dt.12.10.2017
October 26, 2017

PËRURIMI I SHTATORES SË DËSHMORIT TË KOMBIT DHE HEROIT TË DEMOKRACISE AZEM HAJDARI

November 10, 2017

Njoftim Fituesi

Njoftim Fituesi [embeddoc url=”http://tropoje.gov.al/wp-content/uploads/2017/11/Njoftim-Fituesi-1.docx” download=”all” viewer=”microsoft” text=”Shkarko”]
November 10, 2017

Lista e Rezultateve Paraprake te Konkurimit

Lista e Rezultateve Paraprake te Konkurimit
November 20, 2017

Njoftim për kalim pronësie

Njoftim per kalim pronesie te banesave te ndertuara para 10.08.1991
November 23, 2017

Përfaqësuesi i Avokatit të Popullit në Zyrën Rajonale Kukës, Takim në Bashkinë Tropojë

December 13, 2017

Njoftim për mbledhjen e rradhës së Këshillit të Bashkisë Tropojë

 Njoftim për mbledhjen e rradhës së Këshillit të Bashkisë Tropojë 15.12.2017
January 22, 2018

THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE

THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE NË PROGRAMIN RAJONAL PËR DEMOKRACINË LOKALE NË BALLKANIN PERËNDIMOR           […]
January 23, 2018

Shpallje për Vende të Lira Pune

Inspektor Mjedisit dhe Kontrollit të Territorit Kryeinspektor i Sektorit Mjedisit e Kontrollit Territorit Pergjegjes i Sektorit Juridik Pergjegjes Sektori i Tatim Taksave Pergjegjes Sektori i Zhvillimit […]
January 23, 2018

Njoftim për Mbledhjen e Rradhës së Këshillit të Bashkisë

  Njoftim për Mbledhje të Këshillit të Bashkisë datë 25.01.2018, ora 11:00
January 24, 2018

Hapet thirrja e parë për Projekt Propozime e Programit ReLOaD

Regional Programme on Local Democracy in the Western Balkans (ReLOaD) PAKETA E DOKUMENTAVE TË APLIKIMIT Versioni Elektronik i Paketës së Aplikimit  
February 6, 2018

Njoftime

1.Njoftim për verifikim paraprak në kadegorinë e ulët drejtuese 2.Njoftim për verifikim paraprak në kadegorinë ekzekutive
February 12, 2018

Njoftime

1. Lista e verifikimit  paraprak per ngritje ne detyrë kategoria e ulet drejtuse 2. Lista e verifikimit  paraprak e pranimit ne kadegorine  ekzekutive