September 23, 2019

Ftesë Pjesëmarrje

October 22, 2019

Panairi “Study in Europe” në Tiranë

October 28, 2019

Njoftim për mbledhjen e rradhës së Keshillit të Bashkisë Tropojë

December 3, 2019

Fletepalosje

December 3, 2019

Guida Shpellat Tropojë

December 20, 2019

Lista e dokumentacionit që duhet të paraqesin familjet përfituese për tu strehuar sipas programit social të strehimit

January 10, 2020

Informacion rreth Website

Bashkqytetare te Tropojes! Per disa aresye teknike faqja zyrtare e Bashkise Tropoje nuk ka funksionuar. Ju bej me dije se kjo faqe gjate gjithe mandatit tim […]
January 17, 2020

Reagim i detyruar!

Aspak per replike pasi qe nuk meritojne komentin as repliken fletushka bastarde politike si “Syri.net” dhe furnizuesit e saj medioker ne Tropoje por per hir te […]