2021-04-02

2 Prilli,Dita Ndërkombëtare e Autizmit

Ne kuader te kesaj dite Sherbimi Social i Bashkise Tropoje ne bashkepunim me Shoqaten Integrimi, si dhe Shoqaten Bashkesia Biblike, morem nje nisme te shperndajme disa […]
2021-03-25

NJOFTIM – Mbledhja e rradhës së Keshillit Bashkiak

2021-03-19

Njoftim – Degjese Publike

U mbajten degjesat publike per hapjen e rrugeve ne njesine Lekbibaj dhe Tropoje.
2021-02-19

NJOFTIM – Mbledhja e rradhës së Keshillit Bashkiak

2021-01-22

NJOFTIM – Mbledhja e rradhës së Keshillit Bashkiak

2020-12-30

Revista Promovuese e Bashkise

Era e ndryshimit qe perkund te ardhmen e ndritur te ketij vendi Me poshte mund te shikoni revisten promovuese te Bashkise Tropoje
2020-12-18

NJOFTIM – Mbledhja e rradhës së Keshillit Bashkiak

2020-12-11

NJOFTIM – Mbledhja e rradhës së Keshillit Bashkiak

2020-11-16

Ftesë për pjesmarrje në dëgjesë publike

2020-11-12

Inagurimi i shtatores se Ali Iber Nezaj

Ju ftojme te merrni pjese ne inagurimin e shtatores se Ali Iber Nezaj ne qytetin e Bajram Currit, Tropoje me date 14 Nentor 2020 ne oren […]
2020-10-22

DITA EVROPIANE E TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Në kuadër të ” DITËS EVROPIANE TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE “.Gjatë muajit tetor NJMF dhe Barazia Gjinore, Bashkia Tropojë organizoi aktivitetet në zbatim të kalendarit […]
2020-10-10

Njoftim per pronaret e prekur nga ndertimi i Unazes se qytetit faza II

Bashkia Tropoje njofton te gjithe pronaret e pasurive te paluajtshme (objekte dhe troje) qe preken nga ndertimi objektit “Unaza e qytetit Bajram Curri, faja II-te” se […]
2020-08-14

Rendi i dites – Mbledhja e Keshillit Bashkiak

2020-07-16

Ndegjese Publike per njesine A2.3-4, UB

Sot u realizua ndegjesa publike ku diskutua per nismen per hatrimin e PDV-se ne njesine A2.3-4, UB, sipas PPV-se se Bashkise Tropoje.
2020-04-03

ReLOaD ( Programi Rajonal mbi Demokracine Vendore ne Ballkanin Perendimor )

Per shkak te situates se krijuar nga Covid-19,Bashkia Tropoje do ju lajmeroje ne nje njoftim te dyte per hapjen dhe afatet e thirrjes se trete publike […]