Njoftim për trajnime profesionale në Valbonë

Programi suedez “Forcimi i Policimit në Komunitet në Shqipëri” takim në Bashkinë Tropojë
July 6, 2018
Thirrje për aplikime – Shkollë verore 1-8 Gusht 2018 në Parkun Kombëtar të Luginës së Valbonës
July 13, 2018
Shiko te gjitha

Njoftim për trajnime profesionale në Valbonë

Në mbështetje të zhvillimit të Turizmit në Luginën e Valbonës, Fondacioni Mary Ward Loreto financon trajnimet  në 4 (kater) disiplina: kamariere, banakiere, ndihmës kuzhinier dhe sanitare (në këto dy të fundit prioritet gratë dhe vajzat).

Regjistrimet bëhen tek Zyra e Punës, deri më datë 19.07.2018.

Datat e trajnimit 23-24 korrik 2018 ne Valbonë.  Pjesemarrësit do të pajisen me certifikate nga eksperte të fushës nga Tirana.

Transporti sigurohet nga Mary Ward Loreto.

 

Comments are closed.