Për pranimin nga jashte në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese

Publikohet faqja zyrtare e bashkise
April 5, 2017
Njoftim per rezultat paraprak kad e ulet e te mesme drejtuse
May 17, 2017
Shiko te gjitha

Për pranimin nga jashte në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.