Për pranimin nga jashte në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese
May 17, 2017
Shiko te gjitha

Publikohet faqja zyrtare e bashkise

Publikohet faqja zyrtare e bashkise per qytetaret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.