Njoftim per rezultat paraprak kad e ulet e te mesme drejtuse

Për pranimin nga jashte në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese
May 17, 2017
Njoftim per verifikim paraprak per konkurimin e dates 22.02.2017
May 17, 2017
Shiko te gjitha

Njoftim per rezultat paraprak kad e ulet e te mesme drejtuse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.