Lista e dokumentacionit që duhet të paraqesin familjet përfituese për tu strehuar sipas programit social të strehimit
December 20, 2019
Reagim i detyruar!
January 17, 2020
Shiko te gjitha

Informacion rreth Website

Bashkqytetare te Tropojes!

Per disa aresye teknike faqja zyrtare e Bashkise Tropoje nuk ka funksionuar.
Ju bej me dije se kjo faqe gjate gjithe mandatit tim do te jete funksionale dhe me transparence do te njoftoje qytetaret per ç’do aktivitet ekonomik,financiar dhe social kulturor te Bashkise sone.Secili qytetar i Tropojes pa dallim nga pikpamjet e tij do te jete i pranishem ne faqen tone me mendimet dhe sugjerimet e tij per te miren e Tropojes,te zhvillimit dhe perparimit te saj.

Tropoja eshte e para

Me respekt Rexhë Byberi

Comments are closed.