Njoftim për mbledhjen e radhës se Këshillit të Bashkisë Tropojë
January 21, 2020
“Vrapojmë së bashku kundër Korrupsionit”
February 6, 2020
Shiko te gjitha

Kryetari i Bashkise Tropoje z.Rexhe Byberi priti sot Avokaten e Popullit znj.Erinda Ballanca si drejtoreshen e drejtorise juridike te Komisionerit per Mbrojtjen dhe Diskriminimin znj.Adriana Hala.
Po ashtu ne ambjentet e Bashkise u zhvillua nje takim me grupet komunitare ne nevoje dhe aktiviste te shoqerise civile ku znj.Mimoza Hajdarmataj,Drejtoreshe ekzekutive e Org.”Grate ne Komunitet” paraqiti projektin e USAID i cili ka per qellim integrimin social politik te komuniteteve.Ky projekt do te jetesohet ne Bashkine Tropoje ndaj Kryetari Byberi falenderoi USAID per ndihmen sistematike dhe ofroi angazhimin e tij maksimal ne realizimin e ketij projekti.

Comments are closed.