2019-12-20

Lista e dokumentacionit që duhet të paraqesin familjet përfituese për tu strehuar sipas programit social të strehimit

2019-12-03

Guida Shpellat Tropojë

2019-12-03

Fletepalosje

2019-10-28

Njoftim për mbledhjen e rradhës së Keshillit të Bashkisë Tropojë

2019-10-22

Panairi “Study in Europe” në Tiranë

2019-09-23

Ftesë Pjesëmarrje

2019-08-31

Qytetit të Tropojës iu kthye normaliteti përsa i përket pastrimit të mbetjeve urbane

Kryetari i bashkisë Tropojë Byberi shprehet se sapo mori detyrën bëri publike gjendjen e rëndë dhe të papranueshme të pastërtisë dhe rregullit publik në qytet. “Të […]
2019-06-19

Verifikim Paraprak

2019-05-30

Shpallje

2019-05-30

Njoftim Fituesi

2019-05-13

Mbi rezultatet e komisionit te vleresimit/Thirrja e dyte ReLOaD

2019-05-13

Lista e verifikuar per ngritje ne detyre kategoria e ulet e mesme drejtuese

2019-05-13

Lista e verifikuar per pranim ne sherbim civil, kategoria ekzekutive

2019-03-25

Rezultati Paraprak në kategorinë e ulët dhe të mesme drejtuese dhe për pranim në shërbimin civil kategoria ekzekutive për shpalljet e dt.04.02.2019

2019-03-19

Informacion mbi gabimet, dobësitë dhe rekomandimet për organizatat e shoqërisë civile (OShC) me qëllim përmirësimin e projekt propozimeve të tyre bazuar në gjetjet e Thirrjes së parëpublike për OSHC-të në Bashkinë Tropojë në kuadër të programit ReLOaD