Lista e verifikimit paraprak në kategorinë ekzekutive

Bashkia Tropojë ka ngritur këndin e BE-së ku qytetarët mund të informohen për politikat dhe institucionet e Bashkimit Europian
February 14, 2018
Njoftim për mbledhjen e rradhës së Këshillit të Bashkisë Tropojë
February 21, 2018
Shiko te gjitha

Lista e verifikimit paraprak në kategorinë ekzekutive

Comments are closed.